ZEYTİN İLKOKULU

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Çalışkan, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

Misyon: İçinde yaşadığı topluma ve tüm insanlığa faydalı işler yapabilen, Milli ve manevi değerleri özümsemiş, bilgiye ulaşan ve ve bunlardan yararlanabilme yeteneğine sahip, sportif, teknolojik, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kendine yer bulabilen, kendine hedefler belirleyen ve sürekli kendisini geliştiren öğrenciler yetiştirmek

Başarılar:

Saatler: 07:30-11:50 12:00-16:20
Isınma: Kömürlü kalorifer sistemi ile ısınma sağlanmaktadır. Ayrıca tüm sınıflarda klima mevcuttur.
Servis Bilgisi: Okulumuzda taşımalı eğitim sistemi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Öğrenci ekserisi Suriyeli uyrukludur.

Telefon - 03488020480

WEB - https://zeytinilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yaşar Aktürk Mh. Hasan Özüberk Bulvarı No.7 MERKEZ/KİLİS

Yerleşim Yeri - Merkez/KİLİS

Adres - Yaşar Aktürk Mh. Hasan Özüberk Bulvarı No.7 MERKEZ/KİLİS

Ulaşım Ulaşım sorunu bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezindedir.